Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Video: Neil Diamond – Solitary Man (live with lyrics)

Neil Leslie Diamond  Αμερικανός ερμηνευτής δημιουργός, μουσικός  και ηθοποιός γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1941.  Άρχισε την καριέρα του το 1960 και έχει πωλήσει περισσότερους από 120 εκατομμύρια  δίσκους, αποτελώντας  έναν από τους the world’s best-selling artists of all time !!! Με  38 τραγούδια στα Top 10, είναι δεύτερος από τους πλέον επιτυχημένους  καλλιτέχνες  στο  Billboard Adult Contemporary ενώ τα τραγούδια του έχουν γίνει  cover από τους διεθνώς μεγαλύτερους ερμηνευτές διαφόρων ειδών μουσικής !

Για τρίτη φορά  γαμπρός  ντύθηκε στα 70 του χρόνια ο Νιλ Ντάιμοντ. Τότε ο  Αμερικανός τραγουδιστής με την καριέρα  να  μετράει περισσότερα από 40 χρόνια  είχε ανακοινώσει  στο Twitter ότι αρραβωνιάστηκε την Κάτι ΜακΝιλ, η οποία συνεργάστηκε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον Νιλ Ντάιμοντ το 2009. «Τα καλά νέα έρχονται από το φωτεινό Λος Άτζελες και είστε οι πρώτοι στους οποίους θέλω να ανακοινώσω ότι η Κάτι κι εγώ αρραβωνιαστήκαμε και ελπίζω να μας ευχηθείτε χρόνια πολλά»,  είχε γράψει ο Νιλ Ντάιμοντ στο Twitter.

Ο τραγουδιστής του «Sweey Caroline» είχε επίσης αναρτήσει μια φωτογραφία της μνηστής του από το Λονδίνο. «Θα ήθελα να γνωρίσετε την Κάτι», είχε γράψει. «Είμαι ερωτοχτυπημένος» Στο ενεργητικό του έχει άλλους δύο γάμους, με την Τζέιν Πόσνερ από την οποία έχει αποκτήσει δύο κορίτσια και την Μάρσια Μέρφι με την οποία έχει δυο γιους.

Ετικέτες: